Hög Kvalité

Jag heter Patrick Lindblad och är ansvarig för utbildningar och kundkontakt här på Kattmodellen.

När mitt tangentbord förra året gick sönder så gjorde det mig inget, annat än att jag var tvungen att sluta jobba och ge mig ut och köpa ett. Jag var inte nöjd med det jag hade haft och jag var inte nöjd med det nya så jag började forska lite. Det är lite av en djungel. Något jag dock visste är att jag som sitter oerhört mycket framför datorn och skriver väldigt fort ville ha något med hög kvalité.

Min grundfilosofi här är enkel. När det är något jag ägnar mycket tid åt så vill jag ha hög kvalite på vad det än är jag gör. Dessutom slipper jag byta tangentbord 1-2 gånger per år då de blir slitna fort.

Jag ringde en kund idag. Hon köpte en privatkurs i våras. Kanske minns du att jag skrev att jag fick en bok av en av mina elever i present? Det var hennes son.

Nästan alltid när vi utbildar så är det starka känslor involverade. Föräldrar är stressade och oroliga. Eleverna är arga, har dålig självkänsla och vill gör allt annat hellre än att gå kurs. När jag ringde mamman i det här fallet så vart hon stressad på grund av sitt dåliga samvete för hon tyckte inte hon hade tränat riktigt som tyckte hon skulle. Hennes son läser och skriver dock bättre. Hon ville gärna träffas igen, bara för att kolla av, och blev superglad när jag sa att det inte kostar något. Våra kurser ligger ju i det övre segmented prismässigt men vi tillhandahåller hög kvalité. Vårt supportpaket har ju faktiskt inga begränsningar.

 

Ps. Jag älskar mitt tangentbord. Faktum är att det gör det till en glädje att skriva istället för att bara vara jobb.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.